Garnglede

Garnglede
Denne korga er ikkje mi, men svært inspirerande

mandag 9. mars 2015

Koftestrikk, "non stop"

Det har vore godt i ei sorgfull tid - å srikka på kofta mi.   I helga kom eg ikkje lengre -- må vente på meir roseraudt til knapphullstolpe og halslinning. (Godt at Hillesvåg har stort lager)   Har festa trådar og markert for knappar, så neste visning rekner eg å bære kofta, Medalje.   Stolt over arbeidet gjordt på pinne 3 mm, mønster på kvar omgong og 3 veker.   Mindre stolt over at eg bomma på mønsteret ved raglan!!!   Grunnen var at eg ombestemte meg.  Armane såg så smale ut i M, så gjekk eg opp til L - og glemte då at mønster ikkje ville stemma.  Men, på tross av det - så er eg nøgd!  Er jo for at ikkje alt skal være tru kopi, men løysing for egen vri!
                                 Strikka armane først - stor fordel å koma inn i mønsteret.

Eg har "klypt" meg ut av eit klassebilde frå ca 1975.  Mamma har strikka kofta eg har på meg. Nå er eg på jakt etter kva den heiter????  Ikkje for å strikka, berre for å vita!

4 kommentarer:

  1. Aldeles nydeleg kofte det blir, gleder meg til å sjå den på deg :)
    Veldig fint med rødt og kvitt!

    SvarSlett
  2. Så flott kofte dette er, likar godt fargevalet ditt! Med raglanfelling vert den god under ytterplagg og, synest det byggjer mindre enn isett arm.

    SvarSlett
  3. Så den ferdig på fb - og den er helt nydelig Linda :) kjempefine farver du har valgt også, litt fresh med den rødfarven der :)

    SvarSlett
  4. En flott kofte -lekkert mønster og fine farger :D

    SvarSlett