Garnglede

Garnglede
Denne korga er ikkje mi, men svært inspirerande

tirsdag 31. mars 2015

Utfordring frå barnebarn

Hekler og strikker ofte til barnebarna.  Mest til dei små, kansje??  Han eldste på 8,5 år såg på lillebror sitt løvepannebånd og katteluene til søstrene -   og kom så om  litt fram med sitt ønske om pannebånd som Gepard. Mormora måtte då søke litt på Google og fann både mønster og modell.  Brukt garnet Hverdagsalpakka frå DSA, samt babysilk frå Sandnes. 
Kan henda ein kloning med ulv og denna geparden?!  jaja...



Hekla i Duo.  Mønster hos garnstudio/Drops

Nykjøp av strikkepinner.   Fekk anbefaling/pr av Amylin, på Woolspire.  Hadde ikkje høyrt om desse før, Hiya Hiya.  Var faktisk god å strikka med.   Lette, men ikkje for glatte og spisse.  

Nå veit eg ikkje om det blir fleire blogg før Påske--  så ha det riktig godt i hellig og fri-dagane!

4 kommentarer:

  1. Ja, du står vel ikke fast om du får en utfordring? Disse ble fantastisk fine. Synes jeg strikker mye, men du er nå helt rå. Det ene plagget etter det andre triller ut av fingrene dine. Gøy å se - og veldig fint at det går an å finne deg igjen.
    God påske Linda.

    SvarSlett
  2. Litt av ein utfordring du fekk, og du løyste den godt! Geparden var flott, tenker gutten blei fornøgd. Fin løve og! Er visst ingen ting som setter deg fast...
    Håper du har hatt ei god påskehelg. Me har hatt det herleg på hytta :)

    SvarSlett
  3. Heldige guten som fekk dette flotte pannebåndet frå deg. Kreativ er du og med ditt pågangsmot så får du virkelig til flotte ting.

    Alltid kjekt med gode strikkeredskaper, pinnane såg gode ut.

    SvarSlett
  4. Så kjekke pannebånd! Selvfølgelig ville storebroren også ha noe fra "dyreriket" ;)

    SvarSlett